Innovátorok találkozója

2015.09.28.
 
Adverticum Zrt.

Napjaink dinamikus, globalizálódó és kompetitív ICT ökoszisztémájában az innovációk minél gyorsabb elfogadásának és terjesztésének képessége az országok fejlődésének, így társadalmi és gazdasági jólétének is egyik nélkülözhetetlen elemévé vált. 

Az innováció-alapú ICT megoldások hosszú távú hatása (különösen a tudásalapú gazdaságokra) globális, regionális és nemzeti viszonylatban is megkérdőjelezhetetlen.

Technológiailag állandó finomításról és megújításról beszélhetünk, amely hatalmas sebességgel söpör végig az egész világon új termékeket, szolgáltatásokat és üzleti megoldásokat világra hozva ezáltal. 

Az innováció legfőbb motorjait pedig azok a kreatív emberek jelentik, akiket egy megoldatlan probléma motivál valamilyen új folyamat vagy megoldás kigondolására vagy legalábbis hatékonyabb folyamatok kialakítására. Egy ember azonban sokszor nem elég egy világmegváltó ötlet elterjesztéséhez, így kiemelten fontosak azok az együttműködések és partnerkapcsolatok, amelyek az ICT szektorban tevékenykedő szereplők között formálódnak. Többek között ezen kapcsolatépítés számára teremt platformot az ITU Telecom World 2015, amely október 12-15. között kerül megrendezésre Budapesten.

Az ITU Telecom World 2015 elsősorban az ICT iparágban végbemenő változásokra, valamint azok gazdasági és társadalmi hatására fókuszál, amely által egy együttműködési keretrendszer kidolgozása válik lehetővé megfelelő partnerségek és szabályozás kialakításával. A fő cél, hogy ezen keresztül minél több emberhez minél gyorsabban eljutassák az innovációt és az abból fakadó előnyöket a digitális technológiák területén.

 

A konferencia két fő részét a Kiállítás és a Fórum alkotja. A Kiállításon nemzeti pavilonok és standok nyújtanak lehetőséget a KKV-knak és start-upkonak a termékeik, szolgáltatásaik és beruházási lehetőségeik bemutatására és nemzetközi kapcsolatépítésre egyaránt. A Fórum pedig az aktuális témák megtárgyalásának helyszíne, ahol a résztvevő szakértők, vezetők és döntéshozók megtárgyalhatják a piacon zajló folyamatokat, tendenciákat, üzleti modelleket és a rendelkezésre álló vagy épp formálódó, új szolgáltatásokat.

Az előadások és kerekasztal-megbeszélések mellett további networking események színesítik az eseményt, amelyek szintén hozzájárulnak az iparág sikerét biztosító köz-és a magánszféra összehangolásához.

Az ITU Telecom World 2015 idén Budapesten. Hungexpo, 2015. október 12-15.

További információ az eseményről és a részvételi lehetőségekről: http://telecomworld.itu.int/.

Keresse fel standunkat!