Digitális Mesterkurzus díjátadó

2015.06.10.
 
Adverticum Zrt.

Az Adverticum egyik munkatársa is sikeres záróvizsgát tett az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége által immáron harmadik alkalommal megszervezett online marketing képzésén, a Digitális Mesterkurzuson. 

Annak érdekében, hogy a szakemberek lépést tudjanak tartani a digitális technológiák térnyerésével és folyamatos változásával a két szakmai szervezet egy olyan oktatási programcsomagot állított össze, amellyel versenyképes tudást és értékes kapcsolatokat tud biztosítani a résztvevők számára. 

Az oktatás megbízói, média és ügynökség oldali szereplőknek is kitűnő lehetőséget biztosított az online piac legújabb trendjeinek megismerésére és működésének feltérképezésére. Természetesen napjaink top témái - többek között a natív hirdetések és a programozott médiavásárlás - sem maradhattak ki az előadások anyagai közül. 

A négy alkalmas képzés egy szóbeli és írásbeli vizsgát magában foglaló megmérettetéssel zárult. A 18 sikeres záróvizsgát tett hallgató pedig június 10-én egy ünnepélyes díjátadó keretében vehette át a kurzus elvégzését igazoló oklevelet a Púder Bárszínházban rendezett ünnepségen.   

A képzés azonban nem áll meg - a két szakmai szervezet folytatja a nagysikerű oktatósorozatát. A következő Mesterkurzusra már csak őszig kell várni!

DMK_dijatado

IABMAKSZ