Világmegváltó ötletek az Adverticummal

2015.07.30.
 
Adverticum Zrt.

Az Adverticum is ott lesz az idén Budapesten megrendezésre kerülő ITU World 2015 konferencián. A világ minden tájáról érkező innovátorok találkozóhelyéül szolgáló rendezvény fő célja olyan a társadalmi és gazdasági fejlődést előremozdító innovatív ötletek életre hívása, amelyek jobbá teszik a világot.

Az ITU A konferencia kiemelt témái lesznek:

  • Innováció: Hogyan tudják támogatni a magán- és közszféra szereplői a kisvállalkozásokat az innovatív ötletek életre hívásában, az innováció felgyorsításában és ezáltal a gazdasági növekedés elősegítésében?
  • Partnerkapcsolatok: Hogyan alakíthatunk ki kölcsönösen előnyös együttműködéseket a kormány, valamint a köz/magánszféra között? Milyen lehetőségeink vannak a KKV-kal, start-upokkal és innovációs központokkal történő kapcsolatépítésre?
  • Szabályozás: A szabályozó hatóságok az új ökoszisztéma fő mozgatórugói, hiszen ők felelősek a versenykörnyezet, az ágazatokon átívelő együttműködések, valamint az új üzleti modellek megfelelő és helyes működéséért. Ezzel kapcsolatosan az egyik legfontosabb kérdés, hogy melyek azok a megközelítések és szabályozási koncepciók, amelyek a leghatékonyabban működnek.
  • Feltörekvő piacok: Sehol máshol nem tudnak az információs és kommunikációs technológiai fejlesztések olyan lehetőségeket kínálni, mint a feltörekvő piacokon. Nemcsak az eddigi fejlettségi szintben történő előrelépésben rejlő potenciált hordozzák magukban, hanem a jogi keretrendszerből fakadó komplikációk elkerülésével és az új és meglévő játékosok számára is elérhető vonzó és izgalmas megoldások helyszínéül szolgálnak. De mik is az ezekben a piacokban rejlő főbb lehetőségek?

Az ITU Telecom World 2015 idén Budapesten kerül megrendezésre október 12. és 15. között.

Ha még többet szeretne megtudni az eseményről, látogasson el a http://telecomworld.itu.int/ oldalra.