Új Mobil Extra célzási megoldás az Adverticum AdServerben

2016.01.25.
 
Adverticum Zrt.

Az elmúlt években tapasztalható mobil penetráció folyamatos növekedése indokolttá tette mobil jellegű célzásaink frissítését és átalakítását. Ennek eredményeként február 29-étől egy központosított mobilcélzási megoldást vezetünk be Mobil Extra néven.

Az új targetálási megoldásunk révén az ügyfelek egy helyen, a korábbinál pontosabban célozhatnak majd a mobileszközökre, webOS alapú okostévékre vagy akár a játékkonzolokra is.

A Mobil Extra funkcióhoz a ScientiaMobile legújabb WURFL adatbázisát építettük be rendszerünkbe, melyet cégünk megvásárolt, ennek köszönhetően tudjuk garantálni ügyfeleinknek a folyamatos frissülő adatbázist és a széleskörűbb targetálási változókat.

A megváltozott, friss adatbázis-szerkezethez igazítottuk a rendszerünket is, ehhez mérten fejlesztettük a célzási lehetőségeket. Ennek eredményeként a korábbi Mobil és WURFL targetálási opció egy zászló alatt, Mobil Extra néven egyesül.

Az új funkció révén számos célzási feltételt beállíthatnak a felhasználók a mobileszközökre targetált kampányaikhoz. A szolgáltatás január 5-étől már igényelhető. Bővebb információ a support@adverticum.com címen kérhető.

Programmatic Kisokost adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary Programmatic munkacsoportja elkészítette az első magyar programmatic kisokost.

Tovább növekszik idén a globális reklámpiac

Az IHS Markit előrejelzései szerint 2017-ben további gyarapodás várható a globális reklámpiacon. A 2016-os év is pozitív mutatókkal kecsegtet, és a becslések szerint ez folytatódik idén is.

Erős növekedésben a hazai digitális reklámpiac

A harmadik negyedévben is jelentős, 14,8%-os bővülést mutat a hazai digitális reklámpiaci index, a NORI.

Hadat üzen a hirdetési meddőszórásnak a DataMe

Miközben az online hirdetések menedzselésében, célzásában, hatékonyságában egyre nagyobb szerephez jut az automatizáció, az úgynevezett programozott kampányvásárlás, az ügynökségek, a hirdetők és a hirdetési felületet biztosító tartalomszolgáltatók is egyre jobban érzik, hogy az egyes piacokon nincs elegendő adat, amely képes lenne az automatizált rendszereket táplálni, vezérelni. Ezt az égető hiányt ismerte fel az interaktív hirdetéskiszolgálás magyarországi piacvezetője, az Adverticum Zrt., amikor a KJ IFS Kft. pénzügyi befektetésével az elmúlt hónap végén megalapította adatmenedzsmentre szakosodott leányvállalatát, a DataMe Kft.-t.

Személyre szabott hirdetésekkel a blokkerek ellen

Sajnos 2016-ban ott tartunk, hogy az emberek nem szeretik a hirdetéseket. Főleg azokat a fajtákat, amelyek megzavarják őket a tartalomfogyasztásban, így például a videohirdetéseket sem. Bár ezek az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek, és nem csupán

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat