Adverticum AdServer Online hirdetéskiszolgáló alkalmazás ügynökségek számára

Az Adverticum AdServer olyan professzionális megoldás az ügynökségek számára, amely a megfelelő hirdetést akár új innovatív display, video és IAB Rising Stars formátumban juttatja el a megfelelő személyhez, sőt nemcsak megjeleníti, de méri is az adott tartalmakat és optimalizálja a teljesítményeket.

A rendelkezésre álló statisztikák kiválóan alkalmasak a hirdetések eredményeinek elemzésére, ebből következően a hatékonyság növelésére is.

Az ügynökségi Adverticum AdServer előnyei:

  • Támogatja az összes rendelkezésre álló kreatív formátumot
  • Keresztolvasottság mérés
  • Retargeting megoldások
  • Konverziómérés
  • Testre szabható megjelenés
  • Gyors, egyszerű összefűzési lehetőség a tartalomszolgáltatói AdServerrel
  • Automatikus zónakód küldés e-mailben
  • Egy kampányon belül több kreatív hatékonyságának összehasonlítása
  • Megbízható és részletes statisztikás és jelentések valós időben

Bővebb információ, ajánlatkérés:
ertekesites@adverticum.com

Programmatic Kisokost adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary Programmatic munkacsoportja elkészítette az első magyar programmatic kisokost.

Tovább növekszik idén a globális reklámpiac

Az IHS Markit előrejelzései szerint 2017-ben további gyarapodás várható a globális reklámpiacon. A 2016-os év is pozitív mutatókkal kecsegtet, és a becslések szerint ez folytatódik idén is.

Erős növekedésben a hazai digitális reklámpiac

A harmadik negyedévben is jelentős, 14,8%-os bővülést mutat a hazai digitális reklámpiaci index, a NORI.

Hadat üzen a hirdetési meddőszórásnak a DataMe

Miközben az online hirdetések menedzselésében, célzásában, hatékonyságában egyre nagyobb szerephez jut az automatizáció, az úgynevezett programozott kampányvásárlás, az ügynökségek, a hirdetők és a hirdetési felületet biztosító tartalomszolgáltatók is egyre jobban érzik, hogy az egyes piacokon nincs elegendő adat, amely képes lenne az automatizált rendszereket táplálni, vezérelni. Ezt az égető hiányt ismerte fel az interaktív hirdetéskiszolgálás magyarországi piacvezetője, az Adverticum Zrt., amikor a KJ IFS Kft. pénzügyi befektetésével az elmúlt hónap végén megalapította adatmenedzsmentre szakosodott leányvállalatát, a DataMe Kft.-t.

Személyre szabott hirdetésekkel a blokkerek ellen

Sajnos 2016-ban ott tartunk, hogy az emberek nem szeretik a hirdetéseket. Főleg azokat a fajtákat, amelyek megzavarják őket a tartalomfogyasztásban, így például a videohirdetéseket sem. Bár ezek az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek, és nem csupán

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat