Statisztika

Az Adverticum AdServer statisztika átfogó képet ad az összes kampány, banner teljesítéséről egyetlen gombnyomásra.

Figyelemmel kísérheti a futó kampányok állását és igény szerint optimalizálhatja.

  • Real Time statisztika
  • A kampányok statisztikája különböző csoportosításokban és bontásokban
  • Kampányaudit – minden hirdetőnk online hozzáférhet a statisztikáihoz, így valós időben követheti az eredményeket, és a hatékonysági mutatók alapján módosítani tudja kampányát.
  • Aktuális statisztika automatikus küldése e-mailben
  • Táblázatos és grafikonos megjelenítés
  • Eredmények Excel vagy CSV formátumban letölthetők

Az Adverticum AdServer megújult statisztikai opciói lehetővé teszik a kampányok és a hozzá tartozó elemek azonnali és mélyreható elemzését. Akár egy kampány futása közben, akár annak befejezését követően pontos információkat kaphat a hirdetések eredményességéről.


A következő elemekről kérhető statisztika:

  • kampányokról - most már egyszerre több kampányról is kérhet le statisztikát
  • bannerekről
  • tervekről
  • zónákról


Az új statisztika felület új formában, részletes bontási lehetőségekkel és új vizuális megjelenítési lehetőségekkel biztosítja az adatlekérést az AdServerben futó kampányokról.

Bővebb információ:
ertekesites@adverticum.com

Programmatic Kisokost adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary Programmatic munkacsoportja elkészítette az első magyar programmatic kisokost.

Tovább növekszik idén a globális reklámpiac

Az IHS Markit előrejelzései szerint 2017-ben további gyarapodás várható a globális reklámpiacon. A 2016-os év is pozitív mutatókkal kecsegtet, és a becslések szerint ez folytatódik idén is.

Erős növekedésben a hazai digitális reklámpiac

A harmadik negyedévben is jelentős, 14,8%-os bővülést mutat a hazai digitális reklámpiaci index, a NORI.

Hadat üzen a hirdetési meddőszórásnak a DataMe

Miközben az online hirdetések menedzselésében, célzásában, hatékonyságában egyre nagyobb szerephez jut az automatizáció, az úgynevezett programozott kampányvásárlás, az ügynökségek, a hirdetők és a hirdetési felületet biztosító tartalomszolgáltatók is egyre jobban érzik, hogy az egyes piacokon nincs elegendő adat, amely képes lenne az automatizált rendszereket táplálni, vezérelni. Ezt az égető hiányt ismerte fel az interaktív hirdetéskiszolgálás magyarországi piacvezetője, az Adverticum Zrt., amikor a KJ IFS Kft. pénzügyi befektetésével az elmúlt hónap végén megalapította adatmenedzsmentre szakosodott leányvállalatát, a DataMe Kft.-t.

Személyre szabott hirdetésekkel a blokkerek ellen

Sajnos 2016-ban ott tartunk, hogy az emberek nem szeretik a hirdetéseket. Főleg azokat a fajtákat, amelyek megzavarják őket a tartalomfogyasztásban, így például a videohirdetéseket sem. Bár ezek az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek, és nem csupán

Tovább ...

Weboldalunkat úgy készítettük el, hogy automatikusan a megjelenítő eszköznek megfelelő tartalmat mutassa. Amennyiben ezt meg kívánja változtatni, és készülékének jellegétől függetlenül mindig egy konkrét verziót látni, válasszon a következő listából: Teljes változat   ·   Tablet változat   ·   Mobil változat   ·   Automatikusan felismert változat